Λογιστικο Γραφειο Ορεστης Κεφαλογιαννης

Σχετικα με εμας

Αφιερώστε το χρόνο σας στην εύρυθμη λειτουργία της επιχειρησής σας, και αφήστε τα Λογιστικά σε εμάς

Παρέχουμε Πλήρη κάλυψη των φορολογικών διαδικασιών και φορολογικές συμβουλές σε φυσικά και νομικά πρόσωπα κάθε κλάδου και δραστηριότητας.

Λογιστικο Γραφειο Ορεστης Κεφαλογιαννης

Λογιστικο Γραφειο Ορεστης Κεφαλογιαννης
Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1978 από την λογίστρια-φοροτεχνικό Δήμητρα Κεφαλογιάννη ιδρυτικό μέλος και Γενική Γραμματέα της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Ε.Η.) επί σειρά 25 ετών.
Το 2010 ανέλαβε ο Ορέστης Κεφαλογιάννης λογιστής-φοροτεχνικός μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Salford, Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου και δεύτερου μεταπτυχιακού στον τομέα της χρηματοοικονομικής διοίκησης από το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
Το γραφείο μας βρίσκεται τα τελευταία είκοσι χρόνια στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης κοντά στον Άγιο Μηνά στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως στον αριθμό 28.
Αναλαμβάνουμε την ίδρυση και λογιστική παρακολούθηση καθώς και μισθοδοσία ατομικών επιχειρήσεων και εταιριών κάθε μορφής με απλογραφικό ή διπλογραφικό λογιστικό σύστημα. Δραστηριοποιούμαστε στην φορολογία εισοδήματος Νομικών και Φυσικών προσώπων, μισθωτών, συνταξιούχων, αγροτών, εκμισθωτών, κατοίκων εξωτερικού, εργαζόμενων με μπλοκάκι κλπ και φορολογία ακινήτων (Ε9, ΕΝΦΙΑ).
Το πελατολόγιο μας ποικίλει με επιχειρήσεις στο Νομό Ηρακλείου σε διαφόρους τομείς από λιανικό και χονδρικό εμπόριο, παροχή υπηρεσιών, εστίαση, καταλύματα, κατασκευές, μεταποίηση κ.α. Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους σε διάφορα μέρη της επικράτειας όπως Αθήνα, Άμφισσα, Κοζάνη, Πάτρα, Ιεράπετρα, Βόλο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα. Παρέχουμε συνεργασία με εγκρίτους νομικούς συμβούλους, μηχανικούς, συμβολαιογράφους, συμβούλους επιχειρήσεων και συμβούλους πληροφορικής.
Ειδικότητα μας η άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επικοινωνηστε μαζι μας